Laden Evenementen

« Alle Evenementen

‘t Zal op weekend (poging 3)

12 november tot 14 november

Beste ‘t Zallers,
Poging nummer DRIE.
Het is weer tijd voor het hoogtepunt van het academiejaar. Op 12, 13 en 14 november vieren we naar goede gewoonte feest, deze keer in de Hoge Venen. Als locatie werd gekozen voor een gezellige gite in Eupen (https://www.kaleo-asbl.be/nl/gites/haus-stockem-eupen/). Gelet op de logistieke opmerkingen over de vorige locatie, zitten we nu op slechts 1,8 kilometer afstand van het station. Aangezien ook ons hoogspringbier mee op weekend mag, is er geen enkel excuus om niet te komen!
De gite telt 27 bedden. Inschrijven is daarom verplicht (via https://forms.gle/GaKpjxCi27apqiee7). De prijs zal 35 euro bedragen, overnachtingen, eten en non-alcoholische dranken inbegrepen. Dit bedrag dient gestort te worden op de rekening van ‘t Zal, tegen 31 september.
Het wordt een heus themaweekend, waarover later meer! Verder denken we ook nog aan klassiekers zoals een quiz, tonzitting, een poëzie- en katerwandeling, en een kampvuur. Neem gerust zelf gezelschapsspelen mee voor als het weer wat tegenzit. ER ZAL OOK EEN VERRASSING ZIJN!
Corona-preambule
We volgen uiteraard de maatregelen van het moment strikt op. Als blijkt dat we het weekend niet op een veilige manier kunnen organiseren, zullen we het opnieuw uitstellen. Muilen doen we dus enkel binnen de bubbel.
Concrete afspraken (samen treinen, carpoolen) zullen worden gemaakt als het weekend nadert.

nmnk,
‘t Zal

Gegevens

Begin:
12 november
Einde:
14 november
Website:
https://www.facebook.com/events/471272140750388/

Locatie

Haus Stockem, Eupen
Stockem 39/41
Eupen,

Organisator

TSG ‘t Zal Wel Gaan